DRÖMMEN I APRIL ÅR 2014

I april år 2014 var jag på semester på Island och en natt så hade jag en dröm och när jag vaknade upp från den drömmen så kände jag än jätte stark känsla av att jag måste dela med mig av min dröm så jag började direkt efter att jag hade vaknat att sända sms om vad jag hade drömt till mina vänner. Men innan jag berättar denna dröm så vill jag bara att alla ska förstå att jag absolut inte har något hat emot människor som har en muslimsk tro. Jag tycker såklart inte att deras Guds syn är rätt men för det så har jag inget hat eller agg mot dom människorna som har en muslimsk tro utan jag kan bara be att Gud ska leda dessa människor till sanningen.

I drömmen som jag hade så kom det väldigt mycket muslimska flyktingar till Sverige och det var USA's president Obamas fel att detta hände. Sedan så blev det kaos i Sverige, muslimer löpte runt på gatorna och slog och dödade människor. Det var totalt kaos och det verkade inte finnas poliser som kunde stå emot detta utan muslimerna löpte runt och terroriserade människorna på gator och torg. Jag tänkte i drömmen att flyr jag inte från detta land så finns det en risk att jag inte överlever. Vad som är intressant är att Sverige ett år efter att jag hade haft denna dröm drabbades av den största flykting våg som vi någonsin drabbads av.  Denna flykting våg kom ifrån Syrien och många menar att det var på grund av det USA gjorde i Syrien som ledde till denna flyktingkatastrof och Barack Obama var ju då USA's president.