MORD PÅ BARN

02.07.2023

Jag tycker att abort är mord och något som vi absolut ska sluta med snarast. Många blir upprörda av denna tro och tycker att man är ond om man tycker så. Men jag fattar inte hur man kan ta så lätt på denna fråga, detta handlar om att avsluta en människas liv! Jag är säker på att många som tycker att rätten till abort är något som ska vara självklart inte har funderat något djupare över denna fråga. Problemet är att idag så är det inte många människor som tänker själva utan man följer bara strömmen och repeterar det man hör alla andra tycka. Man är rädd att inte vara som alla andra, man är rädd att hamna utanför massan.

Det finns till och med krafter i världen idag som vill att man ska kunna döda ett barn efter födseln, när jag hör sådant så sjunker mitt hjärta, hur har vi kunnat blivit så onda, varför har vi ett sådant avsky för människoliv.

Jag har hört att ett av argumenten för abort är att så länge fostret inte är fött så är det en del av kvinnans kropp, så det är alltså som att ta bort en fettknöl men är detta argument verkligen hållbart?

Är detta ett bra argument för att kunna avsluta en människas liv? 

Och när har man rätten att avsluta en människas liv? När har man rätten att döda ett barn? Vem för barnets talan? Varför bryr man sig så extremt lite om barnets rätt till liv som man gör idag?

Är det inte hemskt att man idag tycker att ett fosters värde är lika mycket värt som en fettknöl. Har inte ditt barn större värde?

Sedan så är det ju så att om du väljer att ligga med någon så är det ju så att man kan bli med barn, detta är ju inget konstigt utan självklart, så borde det då inte vara rätt att man då är tvungen att ta ansvar för sitt handlade?