MÖTET MED ÄNGLARNA

Vill dela med mig av en händelse som skedde när jag var tre år gammal, det är typ det först minnet jag har i livet. Vad som hände var att dagen efter julafton 1985 så åkte min familj för att hälsa på min mammas väninna och hon bodde ganska långt ut i skogen.

Det hade snöat så det var mycket snö på vägen och halt, det hade blivit mörkt ute och det var kallt. Min pappa lyckades med att köra ner i diket vilket såklart inte var så roligt men alla klarade sig bra så det var ingen som blev skadad. Bilen som vi åkte i var en volvo 240 kombi och denna bil väger 1500 kg.

Vad som sedan hände var att två män dök upp från ingenstans. Och dom säger att dom ska hjälpa oss med bibeln. Men vad som sedan sker är något som man inte kan förklara på något annat sätt än att det var övernaturligt. Den ena mannen tar tag i bilen där fram och den andra tar tag i bilen där bak och sedan lyfter dom upp bilen från diket till vägen! Helt otroligt! Sedan så gick dom bara iväg.

Jag har många gånger i mitt liv funderat över vad det var som egentligen hände den där gången. Men det var inte förräns jag blev troende kristen som polletten ramlade ner och jag fattade att detta måste ha varit änglar som kom och hjälpte oss, det finns absolut inga andra förklaringar. För det finns ingen människa på jorden som kan lyfta så tungt, inte ens i närheten.

När jag förstod detta så blev jag såklart ivrig med att tala om det för min familj, tänkte detta är ju bästa vittnesbördet om Gud. För ingen i min familj har tyvärr någon tro på Gud så du som läser detta får gärna be en bön för dom. Alla i min familj var ju med och såg vad som hände. Men tyvärr så förstod dom inte hur jag kunde tro något så dumt att det var änglar som lyfte upp bilen från diket. Det var ju två vältränade killar som hjälpte oss inget konstigt med det. Men frågan är var det verkligen bara två vältränade killar som hjälpte oss, hur jag än vrider och vänder på det så kan jag inte se det.

Man vill inte vara extrem i sin tro och vara överandlig, men jag kan verkligen inte tro på att två människor kan lyfta upp en volvo 240 kombi, speciellt inte när bilen ligger i ett dike, och min mamma sa också att "ja bilen satta ju också fast kilad i några stenar så dom var väldigt starka" nä jag får inte i hop det.  

Du får jätte gärna skriva ett mejl till mig om du tror att du har en naturlig förklaring : )