BLOGG

När vi läser dom fyra evangelierna så kan man inte läsa någonstans att Jesus förklarar att Gud är en Gud som består av tre personer och att han är en av dom tre personerna. Men om nu treenigheten är sann så borde man ju var undrande varför Jesus inte gjorde det?

Rev 18:2 Och han ropade med stark röst och sade: "Fallet, fallet är det stora Babylon! Det har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla orena andar och ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar.

OAKTSAMHET

11.05.2021

Något som är väldigt viktigt är att man som Kristen är väldigt noga med att den tro man har är byggd på Guds ord. Men något som jag har märkt är att det inte är populärt att ifrågasätta kristna om deras tro är bibliskt, utan man ska bara prisa Jesus utan att göra för mycket väsen av sig. Men...

FÖRVIRRING

09.05.2021

Hur har vi kunnat hamnat här? Så många kristna idag är förvirrade över vem som är Gud. Jag har märkt att när jag talar med kristna om vem som är Gud så får jag väldigt många olika svar. Detta är såklart en stor katastrof att vi Kristna inte vet vem Gud är!